Szeretnél értesülni az újdonságokról?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi értesítünk Téged az újdonságokról

[mc4wp_form id=”1232″]

masszázs

Masszázs

Masszázs a 12. kerület szívében

A masszázs gyakorlatilag egyidős az emberiséggel, mára már szerteágazó tudományterületté nőtte ki magát, különböző speciális masszázsformák alakultak ki. Ezek közül az egyik leggyakrabban alkalmazott masszázsfajta a frissítő, regeneráló masszázs. Különböző fogásokból áll, melyek segítségével az izmok lazítása, a feszes izomkötegek, izomcsomók kilazulását érhetjük el. Ajánlott azoknak, akik sokat ülnek, irodai munkát végeznek, azoknak, akik sokat sportolnak, vagy a hétköznapi stressz leküzdéséhez keresnek megoldást. A nem krónikus fájdalmak kezelésére, elegendő lehet a masszázs.

Lelki és testi harmóniánk megteremtésében fontos szerepet játszik a masszázs, mely amellett, hogy javítja az izmok állapotát, ellazítja a befeszült izomkötegeket, csökkenti a stressz szintünket is. Különböző aromájú olajak használata segítségével tovább fokozhatjuk a hatékonyságát. A klasszikus svédmasszázst, relaxáló, regeneráló masszázst kiegészíthetjük a köpölyözéssel, illetve masszázsgéppel, melyek segítségével növelhetjük a masszázs hatékonyságát.

A masszázs egy kényelmes, elektromosan állítható kezelőágyon történik, bejelentkezés telefonon, vagy a oldalon található bejelentkezés gomb segítségével történik. Hétfőtől, szombatig 08:00-tól, 20:00-ig várjuk kedves vendégeinket.

Miért jó, hogy gyógytornászok végzik a masszázst? Ha a gyógytornász szükségesnek látja, akár egyéb manuális terápiákat is tud javasolni, az eredmény gyorsabb elérése érdekében, így nem fog feleslegesen fizetni a masszázsért, ami nem javítja a fájdalmait.

Mikor javasolt?

– A kezelés javallatai

 • Ülőmunkát végzők esetében
 • Nyak, vállöv, derék fájdalmak
 • Stresszes állapotok enyhítésére
 • Régóta fennálló tünetek
 • Prevenció, megelőzés
 • Izomláz
 • Rendszeresen, tünetek nélkül

A masszázs ellenjavallatai


– Kontraindikációk

 • Csontgyengüléshez vezető betegségek (csontritkulás, daganat, stb.)
 • Egyes érrendszeri megbetegedések: phlebitis, thrombosis, artériás érbetegség
 • Fertőzések
 • Törés
 • Nyitott seb, friss heg
 • Vérzékenység
 • Kollagenózis
 • Nemi betegség
 • Stb.

ÚJDONSÁG!
Próbálja ki az új Hyperice hatékony vibrációs masszázskészülékét. Három féle sebességfokozat, 5 különböző kialakítású kezelő fej a gyors és hatékony regeneráció érdekében.

Hypervolt masszázskészülék

Masszázs a 12. kerület egyik legjobban megközelíthető rendelőjében. Jelentkezzen be, vagy adjon szerettének ajándékba masszázskupont. Árainkat a főoldalon megtekintheti.

Mi segítünk

Ha magadra ismertél a cikkben és segítségre van szükséged, jelentkezz be egy állapotfelmérésre!

Dedinszky Erzsébet
Dedinszky Erzsébet
2024-01-16
Kisebb megszakítással április óta járok Karasi Bencéhez. Most már írhatom, hogy járok🙂,mert az elején inkább csak odavonszoltam magam a hosszú ideje tartó térdfájásom miatt🙂. Nagyon kellemes körülmények között kapok manuàlterápiás kezeléseket és gyógytorna útmutatót. Bence nyugodsága, kedvessége és szakértelme segítségével már talán az is elképzelhető,hogy sikerül visszakapnom a fájdalom nélküli mozgás örömét.
Rege Márton
Rege Márton
2023-11-29
Iago Ferreiro
Iago Ferreiro
2023-11-29
Amazing profesional! I have been suffering for months with scapula and shoulder issues. After passing by a few fisiotherapists, I almost lost the hope...but thanks to Balázs I am actually recovering and improving week by week. I am incredibly thankful and would recommend him without hesitation. Moreover his English is really good.
Árpád Tóth
Árpád Tóth
2023-11-23
Karasi Bencéhez voltam először kezelésen. Fantasztikus ember nagyszerű tudással! Csak ajánlani tudom!
Klara Kun
Klara Kun
2023-11-21
Megi Olszewski
Megi Olszewski
2023-11-06
Vittoria Dragho
Vittoria Dragho
2023-08-31
Torma Balázshoz járok, már az első kezelés után érezhető volt a javulás. Végtelenül kedves és hozzáértő, csak ajánlani tudom!
Antonia Pach
Antonia Pach
2023-07-30
Szasz Eszter
Szasz Eszter
2023-06-29
Nagyon kedvesek az emberek, Tökéletes hely. Egyszerűen imádom!!😊
Kutasi-Baráth Petra
Kutasi-Baráth Petra
2023-03-16

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jogi nyilatkozat

A weboldal tartalmának szerzői joga a KaToNa Rehabot illeti meg, kivéve azon eseteket, amikor konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, vagy a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A weboldalon szereplő információk (írások, képek, videók, stb.) részben, vagy egészben történő másolása és újra felhasználása -írásban megkért engedélyünk nélkül- szigorúan tilos!

A weboldalon olvasható információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot! Nem minősülnek terápiás javaslatnak, kizárólag tájékoztató, oktató jellegűek. Ha bármilyen egészségügyi problémája van, mielőbb keresse fel kezelőorvosát, gyógytornászát!