Szeretnél értesülni az újdonságokról?

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi értesítünk Téged az újdonságokról

[mc4wp_form id=”1232″]

masszázs

Masszázs

Masszázs a 12. kerület szívében

A masszázs gyakorlatilag egyidős az emberiséggel, mára már szerteágazó tudományterületté nőtte ki magát, különböző speciális masszázsformák alakultak ki. Ezek közül az egyik leggyakrabban alkalmazott masszázsfajta a frissítő, regeneráló masszázs. Különböző fogásokból áll, melyek segítségével az izmok lazítása, a feszes izomkötegek, izomcsomók kilazulását érhetjük el. Ajánlott azoknak, akik sokat ülnek, irodai munkát végeznek, azoknak, akik sokat sportolnak, vagy a hétköznapi stressz leküzdéséhez keresnek megoldást. A nem krónikus fájdalmak kezelésére, elegendő lehet a masszázs.

Lelki és testi harmóniánk megteremtésében fontos szerepet játszik a masszázs, mely amellett, hogy javítja az izmok állapotát, ellazítja a befeszült izomkötegeket, csökkenti a stressz szintünket is. Különböző aromájú olajak használata segítségével tovább fokozhatjuk a hatékonyságát. A klasszikus svédmasszázst, relaxáló, regeneráló masszázst kiegészíthetjük a köpölyözéssel, illetve masszázsgéppel, melyek segítségével növelhetjük a masszázs hatékonyságát.

A masszázs egy kényelmes, elektromosan állítható kezelőágyon történik, bejelentkezés telefonon, vagy a oldalon található bejelentkezés gomb segítségével történik. Hétfőtől, szombatig 08:00-tól, 20:00-ig várjuk kedves vendégeinket.

Miért jó, hogy gyógytornászok végzik a masszázst? Ha a gyógytornász szükségesnek látja, akár egyéb manuális terápiákat is tud javasolni, az eredmény gyorsabb elérése érdekében, így nem fog feleslegesen fizetni a masszázsért, ami nem javítja a fájdalmait.

Mikor javasolt?

– A kezelés javallatai

 • Ülőmunkát végzők esetében
 • Nyak, vállöv, derék fájdalmak
 • Stresszes állapotok enyhítésére
 • Régóta fennálló tünetek
 • Prevenció, megelőzés
 • Izomláz
 • Rendszeresen, tünetek nélkül

A masszázs ellenjavallatai


– Kontraindikációk

 • Csontgyengüléshez vezető betegségek (csontritkulás, daganat, stb.)
 • Egyes érrendszeri megbetegedések: phlebitis, thrombosis, artériás érbetegség
 • Fertőzések
 • Törés
 • Nyitott seb, friss heg
 • Vérzékenység
 • Kollagenózis
 • Nemi betegség
 • Stb.

ÚJDONSÁG!
Próbálja ki az új Hyperice hatékony vibrációs masszázskészülékét. Három féle sebességfokozat, 5 különböző kialakítású kezelő fej a gyors és hatékony regeneráció érdekében.

Hypervolt masszázskészülék

Masszázs a 12. kerület egyik legjobban megközelíthető rendelőjében. Jelentkezzen be, vagy adjon szerettének ajándékba masszázskupont. Árainkat a főoldalon megtekintheti.

Mi segítünk

Ha magadra ismertél a cikkben és segítségre van szükséged, jelentkezz be egy állapotfelmérésre!

Zsófi Bartha
Zsófi Bartha
2022-10-04
Karola Magony
Karola Magony
2022-05-25
Laszlo Fodor
Laszlo Fodor
2021-08-10
Elhúzódó izomsérüléssel bajlódtam (terepfutó vagyok), Balázs rendkívül hatékonyan segített. Kedvesek, gyorsak és ha nem szükséges nem erőltetnek hosszú programot.
Karolina Krska
Karolina Krska
2021-08-07
Fanny hihetetlenül profi és segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkezik és igazán nagyon kedves! Gondos és alapos felmérés után jött az izmok lazítása, majd a gyógytorna maga! Otthoni feladatokat is ad! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Noémi Sófalvi
Noémi Sófalvi
2020-12-14
Profi szakképzett csapat, ahol mindig jó a hangulat😊már az első kezelés után úgy jöttem el tőlük mintha újjá születtem volna, így bátran ajánlom mindenkinek aki barátságos, és tényleg igazi szakemberek kezei alatt szeretne gyógyulni/helyre jönni!
Pal Sari
Pal Sari
2020-02-06
Dániel Kósa
Dániel Kósa
2020-01-27
György Kulcsár
György Kulcsár
2020-01-27
Pro csapat, csak ajánlani tudom.
Andris Szepesy
Andris Szepesy
2020-01-15
Péter Sipos
Péter Sipos
2019-12-10
Még kint Angliában sikerült eltörnöm a kezem és nem ajánlottak gyógytornát , mivel pedig kellett volna. Balázs megnézte és egyből látta mi a probléma. Nagyon profi csapat és kiválóan bánnak az emberekkel. Most heti egyszer járok hozzá , inkább ilyen utó kezelésre :) Csak ajánlani tudom őket!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jogi nyilatkozat

A weboldal tartalmának szerzői joga a KaToNa Rehabot illeti meg, kivéve azon eseteket, amikor konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, vagy a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A weboldalon szereplő információk (írások, képek, videók, stb.) részben, vagy egészben történő másolása és újra felhasználása -írásban megkért engedélyünk nélkül- szigorúan tilos!

A weboldalon olvasható információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot! Nem minősülnek terápiás javaslatnak, kizárólag tájékoztató, oktató jellegűek. Ha bármilyen egészségügyi problémája van, mielőbb keresse fel kezelőorvosát, gyógytornászát!